Sveriges ledande travtidning
ANNONS

VM-fältet spikat

Foto: Mia Törnberg
USA:s framgångsrikaste tränare, Ron Burke, tränar segerstaplaren In Secret. Foto: Mia Törnberg

Ron Burke-tränade segerstaplaren In Secret blev den tionde och sista hästen att komma med i VM-loppet på Yonkers Raceway, som avgörs nästkommande lördag.

Publicerad:

Femårige In Secret (e. Deweycheatumnhowe - Secret Magic - Cantab Hall) tävlade för Per Henriksen som två-fyraåring i Kanada. Hästen gjorde sin första USA-start i februari i år och har i Ron Burkes regi ordnat sju segrar på 14 starter på Yonkers Raceway, varav han nu ståtar med sex raka (fyra i Open Handikapp)! Han är alltså en specialist på att springa på den 800-meter långa VM-banan och borde blir ett spännande inslag i loppet. Han körs av George Brennan. In Secrets tvååriga syster Manchego (e. Muscle Hill-Secret Magic) tränas av Jimmy Takter och är obesegrad efter nio starter!

Här är hela startfältet i VM-loppet på Yonkers Raceway den 14 oktober (spårlottning sker tisdagen den 10 oktober). Den samlade prissumman i loppet är en miljon dollar och titelförsvarare är Åke Svanstedts Resolve.

International Trot
2011 meter auto

Dreammoko (Frankrike)
In Secret (USA)
Marion Marauder (Kanada)
Midnight Hour (Finland)
Oasis Bi (Italien)
On Track Piraten (Sverige)
Resolve (USA)
Shadow Woodland (Finland)
Tripolini VP (Danmark)
Twister Bi (Italien)

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.