Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Handsome Brad till Norge

Foto: Matilda Öhrman/TR Bild
Handsome Brad ska till Norge. Foto: Matilda Öhrman/TR Bild

Ulf Stenströmer gör tummen upp till Jarlsberg. Hans Handsome Brad går ut i Ulf Thoresen Grand International nästa söndag.

Publicerad:

Förra veckan berättade Ulf Stenströmer att Handsome Brad fått en inbjudan till det norska storloppet och nu har Axevallatränaren fattat ett beslut.

Det blir en resa till Norge, twittrar Stenströmer och därmed har inte mindre än fyra svenska hästar blivit klara för Ulf Thoresen Grand International under onsdagen. Tidigare på dagen presenterades Queer Fish, Racing Mange och Sorbet av Jarlsberg.

Handsome Brad har i år vunnit Copenhagen Cup och slutat tvåa i både Olympiatravet och Harper Hanovers lopp. I sin senaste start var han trea i Kymi Grand Prix.

Åtta av tio platser är nu fyllda till loppet som körs över 2.100 meter med 750.000 norska kronor till vinnaren. Förutom ovan nämnda kvartett kommer Vitruvio, Makethemark, Ringostarr Treb och Gretzky B.R. till start.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS