Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Linderoth x 2

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Per Linderoth har två bra chanser ikväll Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Per Linderoth gästar Umåker ikväll med två fina hästar som båda blir hårt betrodda.

Publicerad:

Lady Soldier i V64-4 har inlett karriären strålande och aldrig varit sämre än tvåa i sina sex starter. Hon är omgångens största favorit och mångas singelstreck i omgången.

-Jag har varit nöjd med henne och det går inte att klaga på hennes resultat även om hon har varit ute i väldigt passande lopp för hennes del. Hennes utvecklingskurva är förhoppningsvis på väg uppåt och hon borde stå sig bra i detta lopp sett till hennes och motståndarnas prestationer. Hästen känns stabil och spåret oroar inte. Jag är ganska trygg när jag vänder upp med henne i volten. Det blir inga ändringar och jag har förhoppningar på min häst. Jag räknar med att hon gör ett bra lopp ikväll, säger Per Linderoth.

Per Linderoth har storfavoriten i V64-5 också. Blended Scotch har gjort det bra mot tufft motstånd på sistone och möter enklare hästar ikväll.

-Hon fick ett tufft lopp senast mot bra motstånd och jag var nöjd med henne. Jag räknar med en likvärdig prestation ikväll och hoppas att det ska räcka långt mot lite enklare motstånd. Hon har lärt sig öppna allt bättre och spåret är helt perfekt. Jag kör gärna i ledningen om jag kommer dit. Hon tävlar som hon hon brukar, vilket är barfota fram, halvstängt huvudlag och i en vanlig vagn. Jag är nöjd med hur hästen känns för dagen och på pappret ser det ut som en bra segerchans, avslutar Per Linderoth.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS