Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mikkelborg flyttar hem till Norge

Foto: Foto: Hanold/ALN
Olav Mikkelborg är en av Norges mest meriterade tränare och nu flyttar han tillbaka sin verksamhet till hemlandet. Foto: Foto: Hanold/ALN

Mycket välmeriterade tränaren Olav Mikkelborg, som huserat i Årjäng de senaste åren, väljer att flytta tillbaka till Norge. Det rapporterar tgn.no.

Publicerad:

54-årige Mikkelborg öppnade en filial i Årjäng år 2012 och samma år tog han ut sin svenska proffslicens. 2014 flyttade han sin verksamhet till Värmlandsbanan men nu tre år senare går Sverigeäventyret mot sitt slut. 

Tränaren har bestämt sig för att återvända till Norge med sambon Katarina och tillsammans med 25 hästar på träningslistan bär det av mot Holt Gård i Klöfta inom kort. Anette Skårnes hyrde tidigare in sig på gården men valde att flytta för en dryg månad sedan efter att ha förlorat licensen. Nu kommer alltså Mikkelborg att fylla tomrummet och han ser fram emot vad som väntar.
– Jag ska hyra det stora stallet med 36 boxar. Det finns flera anledningar till att vi flyttar, jag kommer närmare banorna och Katarina ville flytta hem. Vi har haft en flytt i tankarna ett tag och nu dök denna chans upp. Det är en fantastisk träningsanläggning, säger Mikkelborg till tgn.no.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS