Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt nummer av Travronden

Travronden nummer 81 kommer ut i handeln och till prenumeranterna under onsdagen, men redan nu kan du ta del av det som e-tidning.

Publicerad:

I onsdagens 100-sidiga nummer av Travronden läser du om kritiken mot arbetsmiljön på Kanal 75, om planen för Timo Nurmos stjärnor och en lång intervju med Sven Melander som pratar om badmössor i tv, cancern och travets framtid.

Vi summerar även den gångna helgen i Lexington och Skellefteå och blickar framåt mot nästa som innehåller godbitar som EM-kvällen, VM-loppet och SM-dagen på Åby. I tidningen hittar du självklart också tips till såväl V75 som V86.

Trevlig läsning! 

Är du intresserad av att prenumerera på e-tidningen? Eller är du redan prenumerant på papperstidningen och vill aktivera ditt konto och få full tillgång till våra digitala produkter? Då hittar du all information via denna länk.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS