Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Revansch för Mascate Match

Foto: DAVID SCHREINER/TR BILD
Mascate Match. Foto: DAVID SCHREINER/TR BILD

Hon föll i svenska Breeders Crown, men på hemmaplan höll hon hela vägen. För Antti Teivainen vann Mascate Match finska Breeders Crown.

Av: Timo Mahlamäki
Publicerad:

Dubbla E3-vinnaren Mascate Match (e. Muscle Mass) vann Breeders Crown-finalen för treåriga ston i Åbo på lördagen. Hon stack undan på upploppet och tog hem 30.000 euro på segertiden 1.14,5a/2100 meter. Pekka Korpi tränar hästen. – Det är som att köra en Rolls-Royce, sade kusken Antti Teivainen.

Piece Of Glory blev tvåa bakom Mascate Match.

I Breeders Crown-finalen för treåriga hingstar och valacker blev det seger för Marschall Match (e. Zola Boko). Hannu Torvinen satt i segersulkyn och  vinnartiden blev 1.14,6a/2100 meter. Tuija Irri är tränare.

Punkarin Hevostalli och Saku och Maini Mikkola är uppfödare till Mascate Match. Punkarin Hevostalli och Katri Rantala är uppfödare till Marschall Match. Markku Punkari som uppfödare fick fira bägge segrarna.

ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Timo Mahlamäki

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS