Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så blir nya Travronden Helg – din nya kvällsupplaga

Foto: null
Missa inte Travrondens broschyr "Vår största sport- och spelsatsning" i brevlådan.

Aldrig tidigare har travsporten haft en kvällsupplaga.
Förrän nu.
I nya Travronden Helg får du en hel e-tidning med det allra senaste nyheterna och spelinformationen inför V75 plus massa mer.

Publicerad:

Det har nu gått några veckor sedan Travronden berättade om sin livsviktiga omställning och storsatsning på travjournalistik och spelinformation där du ska få mer och bättre till mycket lägre pris. Med start den 5 februari får prenumeranter på Sveriges ledande travtidning tre tidningar, på sammanlagt 225+ sidor, varje vecka.  Onsdagar landar t-v-å av dem upp i brevlådan och på fredagar dyker en digital kvällsutgåva upp i din mobil och dator. Det blir första gången det ges ut en helt aktuell tidning mindre än ett dygn före första start på V75.

I dag berättar vi mer om Travronden Helg. Eller som vissa redan säger, den enda uppdaterade tidningen inför helgen.

Den som kan sin tidningshistoria vet att det är en tidskrävande process att producera journalistik, paketera den på sidmallar, skicka den till tryckeri, få den tryckt på papper och senare distribuerad och utdelad i brevlådan. Ledtiden är, inte sällan, dagar och än så länge har inget mediehus i världen lyckats lösa ekvationen hur man får en purfärsk papperstidning ut till en prenumerant.

Därför testar Travronden nu något helt nytt. Vi ger ut en uppdaterade e-tidning med den allra senaste informationen om V75 och allt annat spel under helgen – och vi gör det digitalt. Då behöver du inte vänta på det tröga och dyra maskineriet som krävs för att få ut allting på papper, utan kan istället läsa direkt. Bara minuter efter att vi färdigställt är den tillgänglig via Travronden.se och i Travrondens app.

Travronden Helg är tidningen för dig som vill ha den allra senaste nyheterna och spelinformationen. Vi har tagit fram den särskilt för dig som ska lämna in ett system, antingen i egen regi eller åt vänner, eller kanske vill ta rygg på Sveriges främsta tipsters. Travronden är regerande mästare bland tidningar på V75 och har under året utökat samarbetet med erkänt skicklige Jens Sjödén (statistikguru och vinnaren av åtskilliga miljoner senaste åren) och dessutom rekryterat Daniel Berglund (vinnare av över 60 miljoner senaste tre åren).

I Travronden Helg ger vi dig Daniel Berglunds fullständiga V75-analys och spelförslag. Det blir en fullmatad och djupgående genomgång av varje avdelning med förslag på skrällar och idéer om spikar som du inte hittar någon annanstans.

Tidningen ges ut klockan 18.00 och är på närmare 100 sidor, fylld med innehåller roliga nyheter. Några av dem kommer här.

• Du får 30+ sidor inför V75 med förhandsartiklar samt tipsexperten Daniel Berglunds fullständiga och fördjupande analyser avdelning för avdelning.

• Du får fullständig information till GS75 med startlistor, massa intervjuer, analyser på varje lopp med tips, statistik och chansvärderingar.

• Du får fullständig informationen till V64 på måndagar och tisdagar med intervjuer, analyser, tips, chansvärderingar och ny statistik som du inte fått tidigare.

• Du får fullt Hästindex och ännu mer av populära Lira nästa gång, som görs i samarbete med erkänt skickliga Spelvärde.

• Du får spelskola med tips och rekommendationer från några av landets främsta tips- och spelexperter.

• Du får dessutom landets bästa spelinformation inför Stryktipset från omtycka Överodds och Daniel Olenklint, som är Sveriges allra vassaste sporttipster.

• För er som tar del av Travronden Spel digitalt så vässar vi samtidigt vår direktrapportering inför V75, där du får senaste nytt hela vägen fram till spelstopp.

Som prenumerant på Travronden har du full tillgång till TravrondenSpel.se. Förutom spelinformation får du krönikor, spelrekar och massa mer under hela veckan. Dessutom kan du hänga med i vad som händer och sker i travets värld på prisbelönta travronden.se samt i Travrondens appar

Som du förstår blir Travronden Helg något som varken du eller dina V75-intresserade travvänner vill missa. 100-tals travintresserade personer har redan tecknat upp sig på en provprenumeration. Häng med på någon av våra fina julkampanjer, du också.

Tack för du tar dig tid!

FAKTA

Viktiga datum om nya Travronden

 • I december: Informationsbroschyr med allt du behöver veta inför din omställning i brevlådan.
 • 10 december: Vinternumret 2019 dyker upp i brevlåda och butik.
 • I januari: Personligt brev går ut med information om hur din prenumeration påverkas och/eller förlängs vid omställningen.
 • 5 februari: Nya Travronden Spel och Travronden Sport kommer ut för första gången.
 • 7 februari: Nya Travronden Helg kommer ut för första gången.
 • 19 februari: Nya Travronden Magasin kommer ut för första gången.
 • I början av 2020: Nya Travronden.se har premiär

(Psst. Fler nya produkter, tjänster och satsningar är på väg.)

FAKTA

Så blir nya Travronden i siffror

 • 3 tidningar varje vecka – två tryckta (Travronden Sport och Travronden Spel) och en digital utgåva (Travronden Helg).
 • 224+ sidor varje vecka – 136 trycka och 88 digital sidor.
 • 4 magasin – en ny långläsning i brevlådan var tredje månad (Avels-, Sommar-, Vinnar- och Vinternummer).
 • 160 tidningar varje år – 108 tryckta och 52 digitala utgåvor.
 • 12 500 sidor varje år – 8 500 tryckta (lika mycket om i dag) och 4 000 digitala sidor.
 • Över 3 000 sidor inför V75 – varav 1500 tryckta och 1500 digitala.
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.