Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sportchefen: "Tråkigt att det gått så här pass långt"

Foto: JEANNIE KARLSSON/TR BILD
Foto: JEANNIE KARLSSON/TR BILD

Svensk Travsports sportchef Petter Johansson bemötte protesten i direktsändning.

Publicerad:

Efter att Jägersrotränarna - för att markera sitt missnöje gentemot beslutsfattarna inom svensk travsport och den process som lett fram till det liggande förslaget om nästa års tävlingsdagar - ställde sig vid bankanten inför V86-1 och därmed sköt upp starten på kvällens tävlingar, uttalade sig ST:s sportchef Petter Johansson i TV12.

– Först och främst är det tråkigt att det gått så här pass långt. Det jag kan säga att de senaste fyra åren som jag varit sportchef är att dialogen varit tät och gedigen och jag tycker att tränarna haft mer att säga till om nu än tidigare, säger Petter Johansson.

– Vi måste höra vad de aktiva säger, de är en viktig del i vår sport. Gemensamt måste vi sätta oss ned och prata om vad kärnfrågan är. Det är otroligt viktigt att vi reder ut detta, säger Petter Johansson.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.