Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stallkamraten slog till

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Guarato-favoriten föll på Vincennes – då klev stallkamraten fram.

Publicerad:

Tävlingsdagen på Vincennes inleddes med grupp III-loppet Prix Timocharis (€70 000) där Eric Raffin och Sébastien Guarato-tränade Gunilla d’Atout var favoriter. Efter ett lopp till största delen utvändigt om ledaren kunde favoritskapet dock inte infrias. Istället såg andrahandsfavoriten Guillermo Sport ut som vinnaren när upploppet kom. Men den sista biten kunde Gipson Creek (e. Rieussec) och Gabriele Gelormini ta sig förbi till en knapp seger. Vinnaren hade till största delen gått i rygg på stallkamraten Gunilla d’Atout.
Segertiden blev 1.13,8/2700 meter och förstapriset var 31 500 euro. 

I kvällens andra grupp III-lopp, Prix California (€74 000), blev det seger för Suzanne Vachet-tränade Eclair du Mirel (e. Orlando Vici) och körande Matthieu Abrivard. Klockan stannade på 1.12,8/2850 meter och förstapriset var 33 000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS