Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Takter gästar

Travronden har de senaste månaderna producerat en intervjupodcast vid namn ”Löpsedeln”.
Varannan tisdag möter reportern Rickard Hansson en person i travets värld.
Veckans gäst är Johnny Takter, 61.

Publicerad:

Podcasten är alltid cirka 40-45 minuter lång och avhandlar snackisar, hästar, personliga upplevelser och mycket mer.
Nedan är ett utdrag ur podcasten. Du lyssnar på hela avsnittet i spelaren ovan, på Itunes eller Spotify. Sök bara på "Löpsedeln".

"Jag har varit annorlunda"

Johnny pratar bland annat om ensamheten när han inte är med i hetluften som en konsekvens av svårigheten med att bygga sociala nät:

– Jag har, självvalt, varit rätt så mycket ensam. Jag har behövt det när jag varit ute och tävlat, egentiden. Om man är borta ett tag märker man också att man är väldigt ensam, det har aldrig varit farligt att vara ensam, det sämsta är att känna sig ensam.


Känner du dig ensam?

– Jag kan känna mig ensam ganska många gånger, ja. Det är inte många som förstår hur jag egentligen är och det är väldigt många som velat göra om mig som människa och inte accepterat mig riktigt. Jag har varit annorlunda än många av de killar som finns i vår bransch. ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS