Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre segrar för Lorentzon

Foto: Mia Törnberg/TR Bild
Foto: Mia Törnberg/TR Bild

Anette Lorentzon vann två av söndagens fyra försök i Kentucky Sire Stakes på The Red Mile. Dessutom tog svenskan en tränarseger i Chester.

Publicerad:

Shake N Bake (e. Manofmanymissions) ordnade Lorentzons första seger när han spurtade hem ett försök för treåriga hingstar och valacker. Mavens lillebror kom i mål på 1.09,7 och lotsades dit av Elliott Deaton.

Samme kusk körde sedan Strip it Down Ås (e. Archangel) till seger bland de jämnåriga stona. För henne stannade klockan på 1.11,5 över engelska milen.

Det andra försöket i den klassen vanns sedan av Asiago (e. Muscle Hill) som tränas av Per Engblom. Jimmy Takter satt i sulkyn när oakstrean hängde av konkurrenterna med sju och en halv längd via 1.09,6. Förstaprisen i loppen var 15.000 dollar.

Lorentzon tog ytterligare fyra pallplatser på The Red Mile och i Chester vann hennes Sky is Mine (e. Muscle Hill) för Tim Tetrick. Treåringen kom i mål på 1.12,5 och bärgade en segercheck på 7.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS