Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt program ute av Travronden Debatt – den svåraste frågan för travsporten

Travronden fortsätter att testa nytt tv-format.
Här kan du se andra programmet av Travronden Debatt.
Denna gången handlar det om den svåraste och viktigaste frågan på länge.

Publicerad:

Travronden Debatt är ett tilltänkt diskussionsprogram om de brännande frågorna Travsverige, där Travronden bjuder in intressanta, aktuella och kunniga gäster och låter dem pröva sina bästa argument på varandra.

Dagens avsnitt, som publiceras något senare än planerat på grund senarelagd inspelning, är inget undantag.

I det pilotprogrammet lyfts tre viktiga och svåra frågor upp för diskussion och debatt: 1) Vad vill travsporten vara? 2) Vem ska äga banorna? 3) Vem ska äga travsporten?

Gäster är Marita Arvidsson, ordförande i basorganisationen Sleipner, och Håkan Karlsson, vd på Wången och ordförande i Jämtlands travsällskap samt Anders Ström, spelbolagsentreprenör och storhästägare. Programmet leds av Johan Lindberg.

FAKTA

Travronden Debatt är tänkt att behandla de brännheta, aktuella och svåra frågorna i Travsverige. Vi bjuder in intressanta, aktuella och kunniga gäster och låter dem pröva sina bästa argument på varandra. Poängen är inte att utse en vinnare och en förlorare, utan om att ifrågasätta varandra och lyssna till punkt. Tvprogrammet leds av Johan Lindberg. Ämnet denna gång: Vad vill travsporten vara?

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.