Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Annika och Björn om sorgen efter Olle Goop

Foto: Micke Gustafsson/TR BILD
Olle, Björn och Annika Goop. Foto: Micke Gustafsson/TR BILD

För två dagar sedan gick travlegendaren Olle Goop hastigt bort.
Nu skriver familjen om sorgen på sin hemsida.

Publicerad:

Beskedet om Olle Goops bortgång kom under onsdagen. Tidningen Aftonbladet beskrev dödsfallet som hastigt. Reaktionerna har varit enormt omfattande, en hel travnation sörjer en av sportens största genom alla tider.

Nu har Annika och Björn Goop på stallets hemsida skrivit om saknaden och stödet som de fått under de senaste dagarna.

”Han var inte bara en stor man på travet, han var också en underbar make till Annika och pappa till Björn. En pappa som var precis så snäll som alla beskriver honom. Som alltid hade tid och ställde upp för alla.

Saknaden är enorm, vi finner inte ord. 

Vi frågar oss varför? Livets mening?

Allt har börjat spira på gården, Olle älskade sitt Lökene, vår gård som snart står i grönska. Det är städat och påskliljorna blommar.

Det har varit tre stycken tuffa dagar för oss alla på Lökene. Vi vill tacka för alla blommor som fyllt vårt hus, sms, mejl, telefonsamtal. Aldrig trodde vi att det fanns så många vänner där ute och underbara kollegor från både Sverige, Frankrike och runt hela jorden har hört av sig. Än en gång, tack till Er allihop.

I morgon tänker Björn köra V75 på Halmstad. Ha förståelse för att han kanske inte är stark än, men han vill köra sina lopp med fokus på att vinna precis som Olle alltid ville…”

Inlägget är undertecknat Björn och Annika.

Olle Goop blev 78 år gammal.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.