Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Leif Witasp hemma igen efter sin hjärnblödning

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Leif Witasp. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

I slutet av januari drabbades en av Rättviktravets genom tiderna främsta Leif Witasp av en hjärnblödning. Nu har han fått åka hem från sjukhuset.

Publicerad:

Det är familjen som själva skriver om det hela på sin Facebooksida. När Travronden når Leif Witasps dotter, Kajsa Frick, lämnar hon positiva besked.

– Han är otroligt envis och det är ett gott tecken tycker vi, sammantaget är han vid gott mod med tanke på vad han gått igenom även om han har yrsel och huvudvärk. Nu är det rehab och vila som gäller, så att han får återhämta sig och det är bara att hoppas att han verkligen tar det lugnt nu, säger Kajsa Frick.

En så allvarlig händelse kan innebära men, vet ni något om det?

– Nej, det är för tidigt att säga. Tiden får utvisa, just nu har han lite svårt med talet, han tappar vissa ord och sådär, men minnet är bra, säger Frick.

Leif Witasp är 69 år gammal och har under karriären vunnit över 2.000 segrar, både som kusk och tränare.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.