Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svante Båth blir expert i ATG Live

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Svante Båth byter nu inriktning inom travsporten. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

I går startade Svante Båth häst för sista gången.
Nu är det klart att han, efter årsskiftet, börjar som expert i ATG Live.
– Jag ska göra mitt bästa, säger han i ett pressmeddelande.

Publicerad:

Tidigare i höstas berättade Svante Båth om sitt beslut att lägga av som travtränare. Skälet är att han har problem med höften vilket gör det svårt att såväl köra bil till tävlingar som att köra häst. 

Under torsdagskvällen gick Konstantia Sisu i mål som trea i Örebrotravets fjärde lopp och satte punkt för hans långa tränarkarriär med tusentals segrar varav många av särskilt imponerande karaktär.

Parallellt med nedtrappningen har han gästat ATG Live i höst och nu står det klart att han kommer att bli en kontinuerlig person i deras laguppställning.

“Fantastiskt kul”

– Jag var gäst i ATG Live för några veckor sedan och det var fantastiskt kul att jobba med sändningen och jag ser fram emot ännu ett gästbesök under lördagen innan jag börjar jobba kontinuerligt efter årsskiftet, säger Båth i ett pressmeddelande.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.