Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Four Guys Dream och Victor Rosleff missar V75

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD
Four Guys Dream och Stefan Persson. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Återbud från motbudet och favoriten kommer ner hack i banan.

Publicerad:

Four Guys Dream kommer inte till start i V75-6 på Jägersro i morgon. Hästen skulle ha startat från spår tre bakom bilen tillsammans med Stefan Persson. Ekipaget är i skrivande stund spelat till drygt 32 procent på V75. Orsaken till strykningen är förkylning.

Det innebär att den knappa favoriten Emilion, som skulle haft Four Guys Dream direkt invändigt om sig från start, kommer ner till spår tre bakom bilen.

I samma lopp är Sweetman struken sedan tidigare på grund av pågående veterinärbehandling. Hästen skulle ha startat från spår elva tillsammans med Adrian Kolgjini.

Strykning har det också blivit på kusksidan. Victor Rosleff skulle ha kört både Frances Yoda (V75-5) och Cutty Shark (V75-7). Han har nu ersatts av Per Nordström respektive Henriette Larsen.

Besök Travronden Spel för mer information, tips och intervjuer inför jackpottomgången på Jägersro.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.