Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Peter Erikssons familj efter första operationen

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Peter Eriksson. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Peter Eriksson har genomgått en första operation på akademiska sjukhuset i Uppsala efter den hemska olyckan på Rättviks travbana under måndagen.
Familjen meddelar att han behöver lång tid för läkning.

Publicerad:

Kort efter start i Rättviks andra lopp på måndagen slog kallblodet Lill Vincent bakut, till synes utan någon större förvarning. Kusken Peter Eriksson träffades rejält, trots att hästen gick i en säkerhetsvagn, och blev liggande på banan men var talbar när han fördes till sjukhus i ambulanshelikopter.

Under tisdagen opererades han på sjukhuset vilket brodern Ulf Eriksson berättat om. Efter operationen skriver familjen runt Peter till Travronden:

Ber om respekt

Peter är allvarligt skadad i ansiktet efter olyckan på Rättvikstravet. Han befinner sig på Uppsala akademiska sjukhus och får den absolut bästa vården, men han behöver lång tid för läkning. Vi anhöriga ser och känner allas kärlek till Peter och till oss men vill på detta sätt ändå be om respekt och förståelse i denna svåra stund.

Lina (dotter), Malin (sambo), Iris (mamma), syskonen Ulf och Katrine med familjer.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.