Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre nya wild cards i Gävle

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Billie de Montfort och Björn Goop. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Gävles sportchef Mathias Gustafsson har bjudit in tre nya hästar till gulddivisionsfinalen 23 maj. Det sista loppet som har en elitloppsbiljett i potten.

Publicerad:

Sedan tidigare stod det klart att Baron Gift, Diamanten och Racing Mange bjudits in till Vägen till Elitloppet tillika finalen av gulddivisionen som körs på Gävletravet lördagen 23 maj. Nu rapporterar Gävletravet via sin hemsida att även Billie de Montfort, Ferrari B.R. och Minnestads El Paso kommer att starta i Gävle.

– Jättekul att vi har ett kanonlopp att se fram emot nästa lördag. Vi ser att intresset för loppet är stort och nu kommer vi inte att bjuda in några fler hästar. Vinnaren i Mantorps guldlopp är garanterad en plats om de vill starta och i övrigt blir det startpoängen som avgör vilka hästarna som tar de sista platserna, säger Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson till banans hemsida.

Det återstår därmed fyra platser i loppet. Anmälningstiden går ut på söndag klockan 12.00. Förutom den rosa biljetten belönas vinnaren med 300.000 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.