Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Insändare:
"Kuskar som Ulf Ohlsson håller travintresset vid liv"

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Av: Lars Nylén
Publicerad:

Insändare i Travronden

Detta är en insändare. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden värnar om det fria ordet och yttrandefrihet. Vi vill att du ska uttrycka din åsikt och dela med dig av dina goda tankar och idéer. För att bli publicerad krävs att du håller god ton, följer våra riktlinjer och svensk lag.

Ulf Ohlssons deltagande i tävlingarna i Norrland och förstås även i övrigt förhöjer intresset för tävlingsdagen och gynnar omsättningen. Vi bör därför försöka lösa det så att toppkuskar kan vara med på två banor samma dag för publiken och spelarnas skull istället för att begränsa det. 

Tidsfristen att komma till banan innan och efter loppet bör kunna minskas och kommunikationen som behövs mellan banan och kusken bör kunna ske via smartphone. 

En annan del skulle vara att ena banan startar sina tävlingar en kvart tidigare och den andra en kvart senare för att kunna få möjlighet att få en toppkusk till sina tävlingar. 

Det är såna kuskar som Ulf Ohlsson som håller travintresset vid liv och vi bör vara glada för att han år efter år fortsätter som han gör. 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Av: Lars Nylén

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.