Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Därför ger Travronden tillbaka år ut och år in"

Foto: PETRI JOHANSSON
Jultomten kommer med travklappar. Foto: PETRI JOHANSSON

Än är det inte för sent att tro på tomten.
Eller på vad vi kan göra tillsammans.

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden växer ur den svenska travmyllan.

Sedan 1932 har vi bevakat den svenska travsporten och medverkat till att öka intresset för att föda upp, äga och träna travhästar samt få fler att besöka landets travbanor och spela på hästar.

Det ligger i vårt dna.

Genom att prenumerera på Travronden blir du också en del av travsportens ekosystem och är med och bidrar till att vi kan göra gott.

Vi fäster särskilt fokus på de unga och uttrycker det i en lång rad travsamhällsnyttiga engagemang.

För att nämna några initiativ finns Björntaget, Stig H-Akademien, Travrondens Guldklocka, som numera sker i samarbete med Aldebaran Park och australiska travförbundet, Life After Racing och ponnytravet med Lilla Elitloppet som höjdpunkt.

Jag skulle kunna fortsätta en lång stund till med att berätta om allt som vi kan göra tack vare att du, och dina travvänner, prenumererar på Travronden.

Hjärtligt tack

Allt överskott som TR Media, där Travronden ingår, genererar går oavkortat tillbaka till den svenska travsporten. Det kan ingen annan travtidning eller travsajt säga. Som prenumerant är det värt att påminna sig om att du är med och bygger folksporten genom oss.

På Travronden älskar vi det.

Faktum är att många av oss som i dag arbetar på TR Media gör det för att vi älskar travsporten och människorna som viger sina liv åt en av de mest häpnadsväckande varelser som finns, hästen. Vi vill inget hellre än att kunna göra fler initiativ likt det vi presenterar i dag, där tre av landets travskolor kan ansöka om att få en julgåva från Travronden i form av en ponnysulky i världsklass från Custom.

I dag vill jag rikta ett särskilt varmt och hjärtligt tack till dig som gör det möjligt.

Sprid gärna ordet så vi blir fler och kan göra ännu mer tillsammans.

God jul och gott nytt år!

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.