Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Därför satsar vi på Äntligen V75 – ett nytt tv-format"

Vi älskar att tänka nytt lika mycket som att göra nytta.
Välkomna till "Äntligen V75" – Sveriges nya V75-magasin.
I tv.

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Tänk er vilken fredag som helst och att klockan är 15.59.

Om drygt 24 timmar är det spelstopp på V75, Sveriges kanske roligaste och mest uppskattade spelform.

Det är ungefär nu det börjar på riktigt, och på allvar.

Likt ett hungrigt lämmeltåg börjar de tilltänkta V75-spelarna att jaga den senaste och bästa informationen inför helgens stora höjdpunkt.

Det ska surfas, ringas, läsas, ”messas”, delas, skrivas,
mejlas… sökas överallt för att få tag på den bästa och mest pålitliga informationen.

Kort därefter prövas idéer bland vänner, bekanta och självutnämnda V75-expeter som tidigare skrapat ihop lite matlappar åt gänget som spelar tillsammans sedan Mack Lobell korsade mållinjen första av alla i Elitloppet 1990.

Ingenting får missas. Ingenting ska missas.

Alla hästar ska gås igenom.

Alla scenarier ska ”köras”.

Precis alla (jodå, alla) vill hitta dragen som gör just dem till ensamma vinnare, eller vinnarlag, på V75. Det är många som lever på drömmen. 

Känner du igen dig?

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Äntligen V75 är Sveriges nya V75-magasin som sänds direkt på Travrondens Facebook kl 16.00 varje fredag. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Äntligen V75 – direktsänds på Facebook

Det är för dig och dina vänner som längtat efter V75 hela veckan som Travronden nu har vaskat fram ett nytt tv-format med det mesta av det bästa till helgens tävlingar.

Vi tyckte att det fanns ett tomrum att fylla. Och våra läsare höll med.

Vi kallar programmet för “Äntligen V75”.

Varje fredag klockan 16.00 delar våra experter och specialister med sig av sina förnämsta idéer och sista tankar. Vad vi skakat fram under nästan en hel veckas på många händer och huvuden omsätts och presenteras för dig som följer Travronden på Facebook.

Det blir djuplodande intervjuer med helgens nyckelprofiler, analyser med tipsexperten Daniel Berglund som bjuder på tips som blandas med kusken Mats E. Djuses tankar och Timo Nurmos vinnare. Det blir också historier med Thomas ”Travögat” Öhman, tävlingar med fina priser och statistik som du kommer att behöva ha full koll på.

Du kommer att kunna lyssna.

Du kommer att kunna titta.

Och du kommer att kunna delta och ställa dina frågor till våra specialister på ett sätt som du inte gjort förut.

Tillsammans med er ska vi vända och vrida på helgens sju svåra lopp och hitta tankarna som gör dig och dina vänner till vinnare.

Äntligen V75 tänker nytt

Inför premiärsändningen, som sker redan den 26 mars, säger några av de medverkande personerna så här:

– Du får inte missa ”Äntligen V75”. En after work-timme som kommer att vara viktig och förhoppningsvis rolig för alla som gillar V75, säger programledaren Johan Lindberg och fortsätter:

– Med några av landets ledande spelexperter får alla tittare av Äntligen V75 en fördel gentemot alla andra. Målsättningen är att det här ska bli ett trevligt måste på fredagarna.

Travrondens tipschef Anton Stöckel, som också medverkar i den ”coronasäkrade” tv-sändningen Äntligen V75 varje fredag, säger:

– Detta kommer bli det mest informativa V75-programmet som finns. Oavsett hur stort eller litet du spelar, kommer du inte ha råd att missa sändningarna.

Niclas Andersson, tv-redaktör på Travronden, längtar tills vi är i direktsändning på Travrondens Facebook-sida:

– Egentligen är det konstigt att ett sånt här inför-V75-magasin aldrig har funnits någonstans förut.

Själv är jag mån att hålla med dem, allihop.

Jag är full av förväntan och hoppas att vi varje fredag klockan 16.00 ska kunna bjuda just dig på ett tv-program som utgör en lika naturlig som självklar V75-start på travhelgen.

Välkommen att följa oss på Facebook!

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.