Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson: "Det finns all anledning att vara stolt när man vinner pris"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Det finns alltid skäl att vara stolt.
I dag är en sådan dag.

Det har knappt gått ett år sedan Travronden överöstes av priser från världens alla hörn. Först premierades vi som ”Bästa travsajt i världen”, sedan belönades vi för ”Bästa längre berättande” för Norge-korrespondenten Even Elvenes och Hesteguidens fotograf Roger Svalsröds reportage om ”Mannen från Finnskogen” av travets världskongress.
Innan plaketterna hunnit hem från Kanada var det dags igen. Travronden utsågs för första gången någonsin till ”Årets digitala tidskrift i Sverige” – en hedersam utnämning i konkurrens med alla magasin i tidskriftshyllan.
Nu har det hänt igen.
I går mottog vi beskedet av Longines att Travrondens fackredaktör Dennis Engelbo prisas vid en internationell gala för sitt reportage från Hong Kong International Races med prispengar i mångmiljonklassen.
Fantastiskt kul att Travrondens möda för att bevaka hästsporten runt om i världen ger så fina resultat och uppskattas.

Bakom det ligger – som så ofta – ett stort arbete och ett starkt teamwork, där många ställer upp och stöttar varandra till max.
”Vilken härlig stämning det är på TR Media. Här vill man jobba!”
Det har jag hört mer än en gång den senaste veckan och märks inte minst bland alla spontana ansökningar som dyker upp vecka ut och vecka. Många av landets allra bästa vill jobba på TR Media.
Det är ett fint bevis på att något är på gång, något som kommer gynna dig som väljer att vara kund hos travsportens egen tidning.
I dag firade vi den senaste tidens framgångar (mer om det i morgon) med tårta.
Vad jag sagt om journalistpriset kan du läsa här.
Stort grattis, Dennis – och alla läsare.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.