Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Nästa vecka vässar vi till tidningen Travronden Spel igen"

Foto: TR BILD
Travronden Spel får mer och bättre spelinformation inför V75. Foto: TR BILD

Travronden Spel ska vara den primära informationskällan för alla som spelar på trav. Därför frågade vi er vad ni vill ha mer av för att läsa oss ännu oftare och ännu längre. Nästa vecka får du svaret i tidningen.

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Det har nu gått lite mer än ett år sedan vi lanserade två nya speltidningar i Travronden Spel och Travronden Helg – tillsammans med Travronden Sport. Dessa utgör nu en viktig del i vårt arbete med att förbli ledande i Norden på spel på hästar (och travsport, så klart).

Resultatet och responsen har varit smått överväldigande. Vi växer och har fler prenumeranter än på flera år samtidigt som vår räckvidd snabbt närmar sig  100 000 läsare varje vecka, enligt ansedda Orvesto Konsument.

Utifrån intervjuer och samtal som gjorts i vinter har vi förstått att ni uppskattar att läsa Daniel Berglunds, Jens Sjödéns och Timo Nurmos djupgående analyser tillsammans med vårt noggrant genomarbetade och ambitiösa spelmaterial till V75, V86 och de större spelformerna.

Men roligast av allt är att ni inte nöjer med vad ni får i dag.

En majoritet av er vill ha ännu mer från Travronden Spel.

FAKTA

7 nyheter för dig i tidningen

SJU SNABBA OM V75. Ett nytt grepp där Travrondens Jens Oscarsson sammanfattar höjdpunkterna och tänkvärdheter i lördagens omgång.

EXPERTERNA. Våra vänner på Spelvärde och Travögat bjuder dig på godbitar och skrällmannen Johan Bergman ger dig drag du inte får missa.

MER TIDIGA TANKAR. Travrondens Daniel Berglund är stekhet och utökar nu sina tidiga tankar i tidningen. Ett måste för alla V75-spelare.

NURMOS BÄSTA. Succévärvningen Timo Nurmos ger dig en unika och exklusiva inblickar i ett av Travsveriges hetaste stall för dagen. 

UNIKA SIFFROR. Statistikgurun Jens Sjödén är ett välkänt namn inom travet och i Travronden läser du hans utvalda nycklar inför V75.

TIPSETTORNA. Travronden tippar V75 först av alla och vår ranking är den röda tråden för såväl små som stora spelare. Nu får den mer utrymme. 

VINNARLIGORNA. Vem tog egentligen hem potten förra helgen? Vi ger dig en inblick vart vinsterna gick och hur spelläggarna hade komponerat sina system.

Mer V75 i tidningen

Siffrorna visar att det i första hand är V75 som lockar till läsning och köp av tidningen. Hela 55 procent av er som betalar för oss i dag vill ha mer och bättre analyser och kommentarer till veckans största spelform. Ni vill ha det i tidningen, och ni vill se en del av det i tv.

Så sent som häromveckan lanserade vi därför det nya och påkostade tv-formatet ”Äntligen V75”, Sveriges nya V75-magasin, som ska ge dig den bästa starten på den sista informationsjakten inför helgen.

Nästa vecka kommer den första, av flera, förbättringar av tidningen Travronden Spel. Vi ger dig mer spelinformation, ännu mer noggrant utvald statistik, fler perspektiv och ännu mer djupgående analyser med bland annat Daniel Berglund och våra vänner på Spelvärde och Travögat. 

För den som vill ha bäst koll inför helgens V75 kan jag varmt rekommendera dig att läsa oss framöver. Vi har mer på gång.

Psst. Fler nyheter i Travronden Spel och TravrondenSpel.se är redan på ingång.

Joakim Svensson, chefredaktör

Tack vare läsarna

Inget av detta hade varit möjligt utan dig och det faktum att du väljer Travronden. Vi uppskattar förtroendet som sporrar oss att utvecklas och hoppas att du ska vilja fortsätta att vara med oss på fler satsningar som gör dig till en bättre spelare och förhoppningsvis också en vinnare i det långa loppet.

Tack för att du tar dig tid att läsa Travronden (och ge tillbaka till travsporten).

FAKTA

3 digitala nyheter för dig

ÄNTLIGEN V75. I Sveriges nya V75-magasin har Travronden samlat ihop det mesta av det bästa med Daniel Berglund, Mats E. Djuse, Timo Nurmos och huvudpersonerna i helgens omgång. Ses på Travrondens Facebook varje fredag kl 16.00.

EFTERSPELET V75. Varje lördag direkt efter målgången i sista V75-avdelningen kastar sig Travrondens Johan Lindberg på telefonen för att prata med de aktiva om de största och avgörande händelserna under tävlingsdagen. Ses också via Travronden på Facebook.

LIRA NÄSTA GÅNG. Outtröttligt levererar Linus Eriksson hästar som står på tur för att vinna i nästkommande start. En självklarhet att följa för att vinna på trav. TV-bilderna levereras i samarbete med ATG.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.