Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson: "Så kul – vi som ä-l-s-k-a-r att göra just dig till en vinnare"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Det finns de som hävdar att man kan bli vinsttrött.
Det gäller inte vinnarskallar – och definitivt inte din travtidning.
Vi "hjärtar" att göra dig till en vinnare.

Travronden har vunnit Tidningarnas tipsliga tre av de fyra senaste åren (2015, 2016 och 2018) och är sammanräknat under samma period suveräna tipsledare bland alla Sveriges tidningar.

Din travtidning, som också ger dig fullständig information till alla lopp först av alla, är också bäst bland tidningar på att hitta rätt tipsettor på V75.

Det finns så klart all anledning att vara glad och stolt för det. På Travronden firade vi tipsgänget bakom vinsten med tårta och kaka. Det är det minsta vi kan göra för dem som sliter sitt hår dag ut och dag in för att ge dig spelförslagen du behöver för att få fler rätt på kupongen.

Till saken hör att vi under det senaste året har gjort ett omfattande värderingsarbete med alla medarbetare för att hitta våra styrkor och staka ut banan framåt. En av nycklarna till vår framgång är gott kamratskap, men den kanske allra största faktorn är den genuina passionen som finns på bolaget.

Spelkunskapen som den ger är unik och finns ingen annanstans i Sverige.

Det törs jag lova.

Bakom framgångarna ligger stor möda och massa tankearbete. Våra redaktörer ser och granskar så gott som alla lopp som körs i Sverige och vi analyserar dessutom alla lopp som ska köras i förväg. Allt för att kunna ge dig och dina travvänner så bra vinstchansbedömningar som möjligt. I många fall uppdateras allting dessutom löpande på Spel.Travronden.se under veckan för att hjälpa dig på traven.

Som läsare av Travronden kan du vara säker på att det finns en tanke bakom varje tips och varje gnutta information. Vårt mål är inte bara att vinna V75-tipsligan för tidningar, även om det förstås är kul, utan också att generera den allra högsta återbetalningsprocenten (ROI).

För dig som inte upptäckt vår nya spelsajt, Spel.Travronden.se, kan jag varmt rekommendera besök. I massor. Där får du som kund full tillgång till intervjuer, analyser, startlistor, spelförslag…och massa, massa mer. Vi har dessutom realtidsuppdatering (sista minuten) som är ovärderlig för dig som vill veta mer och vinna större.

Har du verkligen råd att stå över den? För 149 kronor per månad är det en guldgruva av information som snurrar hela vägen fram till spelstopp.

Förresten, det finns ju fler att hylla när man återerövrat V75-tronen från stora Expressen. Jag tänker på alla er som väljer att köpa och läsa Travronden varje vecka. Tillsammans är det ni som gör det möjligt för oss att – som enda tidning – publicera alla startlistor i papperstidningen och dessutom driva Sveriges mest informationsfyllda spelsajt.

I dag står din travtidning väl rustad för alla de nya utmaningar och möjligheter som den svenska spelmarknaden erbjuder i och med spelomregleringen.

Så, tack alla, tack!

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.