Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson: "Tack alla läsare – tack vare er vi vinner VM-guld i journalistik"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Bakom varje journalistisk framgång står en stark redaktion.
Det är sedan gammalt.

På Travronden finns en fantastisk mix av kunskap, omtanke, ambition och talang. Tillsammans utgör de ett lag som tar ansvar, vill utvecklas och som ser möjligheter istället för problem.

Sällan har jag sett eller upplevt liknande och då har jag ändå varit med i tidningssvängen sedan före sekelskiftet.

Mycket tack vare den starka teamkänslan som vi har byggt upp under de senaste årens utmanande ekonomiska tider har vi långt och länge lyckats gå mot den krisartade strömmen i tidskriftsbranschen.

Under Elitloppet satte vi rekord i allt från unika besök till spenderad tid på såväl Travronden.se som Travronden Spel. Vi gav också ut fler tidningar än någonsin (över 500 sidor, totalt) och fick lovord från alla möjliga håll för vårt gedigna arbete att sprida sporten under årets största travhelg.

Priserna i International Media Awards visar att den svenska travjournalistiken som Travronden gör vecka ut och vecka in under hela året håller världsklass. Förra gången belönades vi för ”Bästa sajt” och ”Bästa berättande”, nu är det ”Bästa tv-program/dokumentär” och ”Bästa sociala medier” som premieras. Inga andra svenska medier vann pris denna gången, inga andra internationella medier vann dubbla priser.

I dag når Travronden omkring 150-175 000 travintresserade personer i Sverige varje vecka och den senaste månaden har vi, hör och häpna, lyckats locka till oss närmare 1500 nya prenumeranter och kunder. Det är vi så klart väldigt glada över och tacksamma för.

Så, välkomna alla!

På Travronden får du världens bästa travjournalistik. Vi håller dig uppdaterad med det största och viktigaste som hänt inom travets underbara värld. Du får också Sveriges överlägset mest omfattande V75-material från måndag och hela vägen fram till spelstopp. Vi vill göra dig till en vinnare.

Som läsare av Travronden ska du veta att vi finns här för alla er som väljer att läsa, se och sprida vårt innehåll. Du hittar oss i alla kanaler från Facebook till Youtube (du har väl inte missat tv-serien om Readly Express?). Några av oss har varit med alltsedan 1950-talet, det vet jag eftersom jag pratat med några av er. Det är för er som vi lägger ned hjärta och själ i att granska, bevaka, rapportera, kommentera och analysera travsporten och hästarna som så många älskar.

I dag är en stolt dag för oss och för er. Stort tack för ert förtroende, det är för er och tack vare er som vi kan göra detta.

Grattis till oss, alla!

Psst. För mindre än en krona om dagen kan du nu ta del av allt Travronden gör hela sommaren. Gå in på kampanjen och använd kampanjkoden VITSIPPAN.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.