Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Tack för alla fina ord och kärlek – ni är alla vinnare på olika vis"

Det finns mycket omtanke i travsporten.
Travronden är glada över att vara en del av det.

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Det har varit ett turbulent och omtumlande år för många, där en global pandemi lämnat hjulspår överallt.

För travsporten har det inneburit att V75 mår bättre än på länge samtidigt som publik såväl som ägare har fått nöja sig med att följa tävlingarna på distans.

TR Media, där Travronden ingår, utgör inget undantag och vi är outsägligt tacksamma för att ”the show” har möjliggjorts.

I julas bestämde vi därför att ge något extra tillbaka till dem som behöver och som ska säkra vår framtid: de allra yngsta.

Travrondens julgåva – som möjliggörs tack vare Spelvärde, Storavinster, Travögat, Köpandel och Mile Media – är ytterligare ett sätt för oss att visa vår omtanke, samtidigt som vi bevakar travsporten åt dem som bryr sig allra mest om oss. Tack vare att vi dubblat antalet digitala prenumeranter kan vi i dag skänka tre högkaratiga ponnysulkyer till tre välförtjänta travskolor.

Grattis alla

Redaktionen har fått hela 77 nomineringar av sammanlagt 17 olika travskolor. Det har varit en ynnest att få läsa vad travskolorna betyder för många. Bland orden finns mycket ”ren kärlek till hästen” och till de travskoleansvariga som lägger ned hjärta och själ i att introducera travsporten och väcka nyfikenhet hos de unga.

En dag som denna skulle Travronden så klart vilja ge en sulky till alla 4045 elever som finns från norr till söder, men vi har tre att dela ut och därför har vi också tvingats sovra bland många värdiga kandidater. Till slut stack tre travskolor ut mer än andra i antalet nomineringar och bland motiveringar.

Grattis Solänget! Grattis Sundbyholm! Grattis Stall Unik!

FAKTA

Julgåvan är ett särskilt välgörenhetsinitiativ från Travronden, där tidningen ger bort tre nya sulkyer för ponnyer (eller motsvarande) av det anrika märket Custom. Vagnarna är märkta med Travrondens logotype och delas ut till de berörda travskolorna under våren. Vinnarna kontaktas av Travrondens affärsansvariga under februari månad.

Samtliga kommer inom kort att bli stolta ägare av en splitterny ponnysulky från Custom signerad Travronden. Jag hoppas att ni ska gilla dem och att de ska komma väl till pass för era elever. Ni gör ett fantastiskt jobb och vi – på TR Media – är stolta över att kunna vara med och bidra till att underlätta och förbättra för er vardag.

Till sist: tack alla som på olika sätt varit med och bidragit till detta genom att nominera travskolor och prenumerera på Travronden.

Det kommer mer. Det kommer alltid mer.

FAKTA

De var nominerade och det får vinnarna

✔Bergsåkers travskola
✔Camilla Alséns travskola
✔Hagmyrens travskola
✔Halmstad travskola
✔Gävletravets travskola
✔Kalmar travskola
✔Romme travskola
Solängets travskola
✔Solvalla travskola
Stall Unik’s travskola
Sundbyholms travskola
✔Travskolan Rättvik
✔Travskolan Östersundstravet
✔Umåker travskola
✔Vaggeryds travskola
✔Årjängs travskola
✔Örebro/Linde travskola

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.