Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Tack för att ni hjälper oss att bli bättre"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Tack, alla läsare! Engagemanget kring Travronden håller världsklass och vi är stolta över ert förtroende.

För tre veckor sedan skickade Travronden ut en omfattande enkät för att få veta mer om hur ni upplever tidningen som vi gett ut sedan 1932.
2 856 personer valde att svara på samtliga frågor och lägga mer än 15 minuter av er tid på att öka vår förståelse av era behov. Nära en tredjedel av er som svarade var hästägare och mer 66 procent var stadiga prenumeranter – varav över 400 personer berättade att de läser varje nummer av Travronden mer än 90 minuter(!) varje gång.
Det är imponerande engagemang – och fakta.
Det är siffror som jag efter alla mina år i andra medie- hus skulle säga göra många andra publicister avund- sjuka. 
På oss. På er.

Många av er verkar uppskatta vad vi gör, framförallt i papperstidningen, men en majoritet efterfrågar också en successiv utveckling med fler, nya och ännu bättre tjänst- er samt utökning inom specialområden som fördjupande journalistik, intresseväckande åsikter och analyserande spelinformation.
Framförallt verkar ni vilja ha det snabbare än i dag.
Allt det är redan på gång, jag lovar.
Under hösten kommer vi att börja skruva på vårt innehåll för att hitta en ännu bättre och mer attraktiv mix. Dina svar hjälper oss med väsentliga prioriteringar i det arbetet.
Vår ambition är komma lika nära dig i din mobil, din surfplatta och din dator som med papperstidningen – när det händer, där det händer. Vi vill vässa vårt erbjudande och särskilt värnar vi om alla er lojala kunder som valt att betala för att ta del av våra upplysningar och vår skicklighet.
En av de överlägset med intressanta delarna i vårt helhetserbjudande verkar onekligen V75 vara. Vikten av att fördjupa och sprida vår spelinformation under veckan, inte minst digitalt, är tydlig.
Därför ägnar vi nu del två av vår stora läsarundersökning åt att gräva i dina tankar. Vad är bra med vår spel- information? Vad kan vi göra ännu bättre? Och hur vill du ha det?
Enkäten skickas endast ut via mejl och kommer på onsdag.
Om du inte fått den och vill gör din röst hörd så mejlar du till joakim.svensson@travronden.se.
Du är viktig för oss. Missa inte din chans att vara med och påverka Travronden till att bli ännu bättre.
Tack för att du tar dig tid.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS