Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Travronden Sport är för dig som älskar travsport"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Vi älskar travsport.
Vi vet att många av er älskar travsport.
Snart börjar vi att göra en hel tidning för er – som vi ger ut tillsammans med Travronden Spel.

Det är ingen hemlighet längre att Travronden under det senaste året jobbat på en smått hemlig plan för framtiden. För några veckor sedan presenterade vi de övergripande delarna av den för dig som läser oss. De kommande fyra veckorna kommer vi att fördjupa oss i de olika tidningarna.

Först ut är Travronden Sport – en helt ny sporttidning över minst 64 sidor för dig som vill fördjupa dig, ha koll på vad som händer och lära dig mer om travsportens fantastiska värld. Nästa vecka berättar vi ännu mer om Travronden Spel – Sveriges största och ledande speltidning med allt du behöver veta inför V75, och startlistor till veckans största tävlingar.

Du kan läsa mer om vår livsviktiga omställning och största satsning i modern tid här. Premiären för de nya tidningarna sker den 5 februari.

Passa på att hänga med oss då, du också!

Psst. Tveka inte att mejla kundtjänst om du vill ta del av vårt senaste julerbjudande.

 

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS