Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Förhandlingarna i Propulsionfallet framflyttade

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Förra veckan gick överdomstolens Olle Sohlberg ut och sade att förhandlingarna kring Propulsion-ärendet skulle ske 15-16 december. Nu flyttas förhandlingarna.

Publicerad:

Det har gått drygt två månader sedan ansvarsnämndens dom kom i Propulsionfallet. Domen överklagades - och ska nu upp i överdomstolen. Förhandlingarna kommer ske med öppna dörrar, till skillnad från förhandlingarna i ansvarsnämnden.

Det är nu en av anledningarna till att förhandlingarna nu också skjuts upp, från tidigare kommunicerade datumen 15-16 december, till senare tid.

På Svensk Travsports hemsida går det att läsa att: "Överdomstolen har beslutat att ställa in förhandlingen angående Propulsion som planerades till den 15-16 december. Detta då det enligt överdomstolens uppfattning för närvarande finns alltför många okända smittorisker med Omikronvarianten av Coronaviruset. Ny tid för förhandling kommer att bestämmas när smittoläget klarnat."

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.