Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"5-0-0 skäl till att följa Travronden under Elitloppet"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Elitloppet närmar sig med stormsteg.
Hur du följer det bäst?
Här har du 5-0-0 skäl till varför Travronden borde vara ett självklart val.
I dag är sista chansen att teckna upp dig!

En del kallar det starten på sommaren. Andra menar att det är mors dag. För dem som älskar trav är Elitloppet årets största, mäktigaste och häftigaste höjdpunkt – då världens bästa hästar gör upp om tre miljoner kronor över 1609 meter på Solvallas travoval.

Travronden drog igång uppsnacket redan för en dryg månad sedan och just nu är vi mitt uppe i publiceringarna artikelserien och tv-dokumentären(!) om Readly Express avsked. Det första avsnitt finns att se på alla våra plattformar. Tre delar till följer under de närmaste tre veckorna och jag rekommenderar dig att inte missa dem.

Jag tycker uppfödaren Johan Dieden säger det allra starkast: "Det vore en dröm om han vann Elitloppet. Då kan jag dö riktigt lycklig."

På kvällskvisten den sista söndagen i maj får vi veta hur historien om en av våra största travhästar någonsin (jodå) slutar.

Vägen dit följer du, så klart, allra bäst på Travronden. Vi har precis detaljplanerat elitloppsveckan och räknat ut att vi kommer att göra hela 5-0-0 (plus en e-tidning!) under en vecka. Aldrig tidigare har vi gjort en lika omfattande bevakning av storloppet, aldrig tidigare har vi gjort fyra tidningar på så kort tid, aldrig tidigare…ja, ni fattar.

Du får träffa Örjan Kihlström i ett öppenhjärtigt samtal, stifta bekantskap med legendarer, uppleva skötarnas vardag och ta del av Sveriges mest omfattande och mest prisbelönta V75-tips (vinnare av V75-tipsligan 2015, 2016 och 2018).

För att få fler att se, följa, läsa och upptäcka den fantastiska folkfest, den kittlande dramatiken och de otroliga hästarna har Travronden kört en särskild kampanj för dig som vill ha full koll just denna veckan. 10000-tals har tagit del av den via våra kanaler och 1000-tals har valt att antingen nappa på erbjudandet själva eller ge det till en vän.

För bara 99 kronor får du alltså 5-0-0 sidor om Elitloppet i din mobil, dator – och i din brevlåda. Det är inte bara bra, det är ett otroligt bra, erbjudande som jag hoppas att ni ska uppskatta och ta del av eller passa på att dela med en god vän. Ju fler som intresserar sig, desto större möjlighet för oss alla att få travsporten att växa igen. Den behöver det och många fler initiativ.

Här tar du del av erbjudandet och kan dela det med en (blivande) travvän.

Var med och bidra du också!

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS