Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Äntligen kan vi berätta om vår hemliga plan – mejla gärna mig"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Äntligen!

I dag kan vi berätta om Travrondens livsviktiga omställning och ny storsatsning på riktigt. Det är en omfattande plan som vi jobbat med länge, länge och som ännu är under sista bearbetning. Huvuddragen är, så klart, klara och som alltid när det gäller Travronden blir det något i hästväg. I tidning och på sajt skriver jag i dag övergripande om hur de nya tidningarna ser ut och vad de ska innehålla. Nästa vecka fördjupa vi oss i det digitala innan vi kastar oss över vårt digra 30-punktsprogram – med förbättringar och nyheter i våra produkter.

Jag berättar också hur du, som prenumererar på tidningen, kommer att påverkas. Givetvis ska du ha vad du betalat för och mer för pengarna. Exakt hur det går till kan du läsa om här eller fördjupa dig i när broschyren ”VÅR STÖRSTA SATSNING” landar i brevlådan i början på december. Du kan också läsa vanliga frågor och svar – något som uppdateras löpande allteftersom dagarna går.

Travronden 2020 innehåller så många olika delar, men vår ambition är en enda: Vi ska ge dig – som älskar travsport och spel på hästar – så mycket mer för pengarna. Vi hoppas att du ska uppskatta och gilla vad vi gör. Dela gärna med dig av nyheten till din travvänner och tveka inte mejla mig på joakim.svensson@travronden.se vad ni tycker och tänker. Jag lovar att svara alla.  

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS