Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Då välkomnar vi ännu en tungviktare i en ny roll på TR Media"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

TR Media och Travronden rekryterar in en tungviktare i ledningen:
Niclas Andersson, 53, blir per årsskiftet bolagets nya TV-chef.

Sedan 1932 har Travronden bevakat och rapporterat om svensk och internationell travsport. De senaste åren har bolaget moderniserats snabbt och starkt.
Bland annat blev ”Ronden” så sent som 2017 ”Årets digitala tidskrift” i kategorin populärpress.
Numera heter företaget TR Media, och satsningen mot nya nischer och nivåer fortsätter.
Per nyåret träder Niclas Andersson in i rollen som ny TV-chef på TR Media.
Niclas Andersson har en lång och gedigen erfarenhet inom sport och TV/media. Han har bland annat varit reporter/krönikör på Expressen (hela 90-talet), VD på ATG-ägda Kanal 75 (2000-2014), VD på CMores underleverantör House of Sports (2015-16) samt på senare år drivit egna webbaserade sportkanalen Sportlib.
– TR Media är en av media-Sveriges mest spännande arbetsplatser, just nu. Resan från gammal analog pappersprodukt, till mångfaldigt modernt och digitalt mediahus, går i en rasande hastighet. Jag är väldigt glad över att få arbeta i en sådan miljö, säger Niclas.

TR Medias vd Daniel Livensjö bekräftar värvningen, och understryker betydelsen av den. Han förklarar:
– TR Media vänder sig inte längre enbart mot privatkonsumenter, utan har också för avsikt att fungera som tjänsteleverantör åt andra medier.
– Med Niclas får vi in både publicistisk och kommersiell erfarenhet, som visar att vi verkligen menar allvar med att bredda hela vårt erbjudande. Vi fortsätter helt enkelt att vitalisera företaget, med högsta kvalitet, säger Livensjö.
Niclas Andersson fortsätter även i rollen som krönikör och skribent i Travronden.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.