Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Därför valde speljätten att samarbeta med oss"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden har en lång och stolt tradition av att producera och leverera uppskattat innehåll till läsare och betalande kunder. Nyligen lanserades en helt ny spelsajt i Travronden Spel och nu väljer också speljätten Svenska Spel att börja samarbeta med oss. Enligt Robin Strandänger, tjänsteansvarig på Svenska Spel Sport & Casino, ser de tidningen som en stark och trovärdig leverantör.

Avtalet har jobbats fram av Gustaf Björck, affärsområdeschef för Tips och Spel på TR Media. Mer om innehållsleveransen – som är enkel och sker direkt via API – och själva samarbetet (samt dess avtalsvillkor) kan du läsa här.

Vi är, förstås, glada över att kunna bredda vår verksamhet med nya affärer som vi kan återinvestera i journalistik och bättre tjänster, men också över att kunna ge ännu fler möjligheten att älska trav.

Som alltid med TR Media; Allt överskott går tillbaka till den svenska travsporten, som är fullständig ägare av TR Media.

Tack för du tar dig tid.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS