Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"De verkliga vinnarna är läsarna av Travronden"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Grattis Travsverige! Daniel Berglund börjar göra tips till V75 och V86 igen – och han gör det på spel.travronden. se. De stora vinnarna är ni som väljer att prenumerera på Travronden.

Solen strålar ute. Midsommartraven har precis genomförts på en rad banor och ett stort antal klassiska sommarlopp står inför stalldörren. Det är en underbar tid. På TR Media ligger vi minsann inte i solstolen och jäser.

Tack vare idogt arbete av vår affärsområdeschef för tips- och spelprodukterna, Gustaf Björck, kan vi i dag presentera ännu en stark värvning till Travronden.

Daniel Berglund är en av branschens allra skickligaste loppanalytiker och spelläggare. Det har blivit några ”sjuor” under de 35 år han spelat på trav. Han andelssystem har gett över 65 miljoner kronor senaste tre åren. Det är svindlande siffror som gör att hans idéer till V75 och V86 följts av 10 000-tals genom åren.

Vi är många som gjort det. Sedan jag tillträdde som chefredaktör på Travronden har jag valt att avstå från att spela på hästar för att behålla mitt journalistiska oberoende. Ändå tillhör Daniel Berglund en av de krönikörer och skribenter som jag läst med behållning. Han har inte alltid varit positiv till TR Media, han har minsann inte alltid varit positiv till Travronden och den komplicerade omställningsresa vi befinner oss i, men jag uppskattar det.

Travet behöver perspektiv. Travet behöver insikter.

Alla ska inte tycka lika eller säga samma sak. Det betyder inte att den ena alltid har rätt och den andra har fel, verkligheten ligger oftast någonstans mitt emellan. Just detta är journalistikens främsta styrka, att den inte ska döma, utan den finns för att förklara och berätta för att du ska förstå och kunna bilda dig en egen uppfattning. Den ska väcka tankar.

På Travronden samlar vi branschens skickligaste travskribenter. Vi har radat upp starka namn i flera år. Ett fint bevis på det är att vi får pris från allt från Sveriges Tidskrifter till Svenska Hästsportjournalister och världskongressen i trav. Som prenumerant ska du veta att du får det mesta av det bästa.

Med Daniel Berglund på Travronden Spel kan du vara säker på att du får ännu fler sylvassa idéer och ännu fler perspektiv. Hans analyser och tips till V75 och V86 håller absolut världsklass och jag skulle drista mig till att påstå att Travronden Spel är det enda du behöver för att få full koll hela vägen fram till spelstopp.

Från en kobbe i södra skärgården, där jag skriver detta, hälsar vi Daniel varmt välkommen till Travronden. Från början av augusti och framåt kommer du att läsa hans bästa idéer på spel.travronden.se, som numera är Sveriges överlägset snabbast växande spelsajt där allt publiceras i ett flöde så snart det är klart. Ingen annanstans får du i närheten av lika mycket information till de stora spelformerna.

Precis som det ska vara.

Glad sommar!

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS