Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"I dag börjar en ny epok – vi hoppas du ska gilla nya Travronden"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Välkommen till nya Travronden
I dag börjar en ny epok. Vi hoppas du ska gilla den.

I Nationalencyklopedin står det att ordet epok kommer från franska époque och utgörs av en ”avgörande tidpunkt som kretsar kring en viktig händelse”. I dag får du vara med om en sådan dag. För nu skrivs travhistoria.

Med start den 5 februari 2020 kommer din travtidning, Travronden, att ges ut i två tjocka delar, en gång i veckan, och landa i din brevlåda på onsdagar. För den som är lite extra nyfiken finns dessa så klart redan att ta del av som e-tidningar klockan 7.00 på tisdagar. Vi har valt att kalla dem nya Travronden Sport och Travronden Spel, eftersom det är just vad de handlar om: En massa sport och en massa spel.

I dagens tidningar bjuder vi på en rad roliga nyheter:

• Fler sidor till lägre pris

I nya Travronden ger vi dig 225+ sidor i veckan, vilket är mycket mer berättande journalistik och fördjupande spelinformation än tidigare, och sänker samtidigt vårt pris på trippla tidningar i veckan med 25 procent (!).

• Nya toppkrönikörer

Vi har ett stort antal nya krönikörer i våra tidningar. Först ut är två riktiga toppnamn som båda kan anses vara världsledande i sitt slag.

Entreprenören och spelbolagsgrundaren Anders Ström börjar skriva krönikor i Travronden Sport.

– Jag hoppas kunna bjuda på friska och nya idéer. Utan att på något sätt säga att jag har svar på alla frågor.

Stortränaren Timo Nurmos ger dig superintervjuer inför helgens V75 i Travronden Spel.

– Självklart ska jag försöka ge bra tips på mina V75-hästar, men på ett lite annorlunda sätt. Vi ska komma med roliga detaljer, sådant som man normalt inte läser om hästarna. Det kommer att bli väldigt initierat, säger Timo Nurmos.

Spelexperten Magnus Berglund skriver krönikor om spelare och spelarmarknaden:

– Framförallt blir det fokus på branschfrågor, där jag kommenterar det som händer på spelmarknaden och hur det påverkar oss som tycker om att spela, men det kan även handla om enskilda spelbolag eller kampanjer.

• Nya sektioner

Vi har tagit fram nya typer av innehåll för dig som verkligen älskar trav. ”Travronden Insikt” är en form av förklarande och fördjupande journalistik som är riktad till dig som är aktiv inom travsporten. Vi har tyckt att det saknats tidigare och hoppas du ska gilla det. Nästa vecka presenterar vi fler nyheter om just detta.

• Mer V75 och V86

I Travronden Spel hittar du det största och mest omfattande spelpaketet som gjorts om V75 och V86 så tidigt i veckan. Du får uppslag på varje avdelning, en massa fler intervjuer och både Daniel Berglunds tidiga tankar och Jens Sjödéns statistikfyllda analyser.

Det slutar förstås inte där, men det tycker jag att du ska upptäcka själv när du bläddrar igenom tidning…arna.

Tack för att du tar dig tid och varmt välkommen till nya Travronden!

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS