Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Ingen Timo Nurmos denna vecka – han vilar sig i toppform"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Den högtflygande finländaren lever som han lär och matchar sig själv mot V75-toppformen inför den kommande superhelgen.

Denna veckan har han inga hästar till start.
Därför vilar spelkrönikan med Timo Nurmos från dagens Travronden Spel, men redan nästa vecka är finländaren tillbaka igen.
I toppform.

Den 5 februari i år lanserade Travronden sin nya storsatsning på spelinformation och travjournalistik. Vi ville ge dig mycket mer för betydligt mindre pengar.

I samband med det tog vi in flera nya krönikörer som till exempel storhästägaren och spelbolagsgrundaren Anders Ström, mångårige spelprofilen Daniel Olenklint och branschexperten Magnus Berglund samt Timo Nurmos, en av Sveriges ledande och mest framgångsrika travtränare.

Det har varit uppskattade inslag.

I senaste Travronden Opinion, som gick under mars månad, uppgav tolv procent att med Timo Nurmos superintervjuer och krönikor var det allra bästa med nysatsningen. Det är siffror som endast överträffas av V75-informationen (34%) och reportagen (31%).

Själv sa Nurmos: "Det kommer att bli väldigt initierat och lite extra av allt möjligt. Sedan kommer jag även att tycka till ibland om intressanta saker som händer i sporten och frågor som är aktuella. Det blir från min synvinkel som aktiv när jag känner att det är något jag vill ta upp inom olika diskussionsämnen."

Som så ofta i travet fanns det de som hyllade initiativet och de som tvivlade på satsningen, inte minst de som tyckt att finländaren varit en smula svårtillgänglig och inte alltid så transparent i vad han uttrycker om sina hästar.

Men. Som han levererat till Travrondens läsare. Vecka ut och vecka in har den som läst hans kolumn i tidningen Travronden Spel och på sajten TravrondenSpel.se fått ta del av intressanta vinklar, spännande och ovanliga fakta samt utelämnande och fördjupande information om hans starthästar.

På bara några veckor har Timo Nurmos blivit något som många läsare uppskattar och som alla tipsters "måste" ta del av för att vara pålästa inför V75-omgången.

Till helgen har han dessvärre, för alla oss som vill läsa vad han har att säga, inga starthästar på V75. Denna gången betyder det att det inte går någon kolumn med honom i tidningen och på sajten. Men det betyder, så klart, inte att han försvinner från våra spalter för gott. Redan nästa veckan kan jag glädja er som redan hunnit sakna honom att han är tillbaka. Den högtflygande finländaren lever som han lär och matchar sig själv mot V75-toppformen inför den kommande superhelgen.

Det luktar påskrekord lång väg.

Under tiden hittar du Sveriges största V75-material här och här.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS