Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Prisvärt och mer spel – passa på att besöka Travronden Spel"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden Spel inleder ett nytt samarbete med Dansk Travsports Centralförbund. Premiär: Söndagen den 28 april.

För drygt sex månader sedan lanserade Travronden en helt ny och unik spelsajt med mer spelinformation och intervjuer inför de stora spelformerna V75, V86 och GS75 än du får någon annanstans. För många har Spel.Travronden.se blivit ett nytt bokmärke och de unika besökstalen – som fortfarande växer – är snart uppe i 10 000 per vecka samtidigt som följarna på Facebook närmar sig 2 000.

Då ska man också veta att sajten kräver att du är registrerad och betalande kund hos Travronden. För bara en krona om dagen (89 kr för 3 månader) kan du ta del av spelförslag, startlistor, statistik, intervjuer och direktrapportering varje dag. Ett mer prisvärt erbjudande får du nog söka (förgäves) efter.

Med start söndagen den 28 april utökar vi spelinformationen även med danska travsport. I samarbete med Dansk Travsports Centralförbund producerar Mile Media, en del av TR Media, allt du behöver inför de 40 största spelomgångarna på andra sidan sundet. Det blir en salig blandning av V64, V5 och V4. På sajten hittar du det i högerspalten under ”Dannebrogen” (danska flaggan) dagen före spelstopp.

Fler nyheter kommer. Var så säkra.

Välkommen till Travronden Spel – som vill göra dig till en vinnare varje dag.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS