Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Marika Eriksson:
"Jag bubblar över av lycka!"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Hej igen!

Jag kan knappt förstå att jag äntligen får skriva det här….men: I dag vann jag mitt första lopp här nere i i Australien! Från rygg ledaren på banan Kilmore använde jag open stretch in på upploppet och lyckades spurta förbi ledaren tillsammans med passgångaren Heavenly Shades. Jag bubblade över av lycka när jag insåg att jag vunnit och leendet kommer nog att ta veckor att tvätta bort!

Det här var min blott andra styrning för min nye chef David Aiken. Så otroligt glad över att få chansen. Dessutom bakom passgångare! Dessvärre åkte jag på en avstängning efter att jag varit lite för snäv i första sväng mot ett ekipage men efter den här segern känns det inte lika bittert… Stämningen i stallet är på topp efter att vi hade dubbla vinnare i lördags också.

Jag har tänkt att ”ge igen” på alla härliga sommarbilder man fått och sett från svenskt håll en längre tid nu, medan ni haft det strålande och vi blåsigt och regnigt. Nu är det dock annat, vädret börjar bli allt bättre och snart är det dags att ta fram shortsen. Hoppas ni har det bra i höstvädret där hemma, nu är det snart min tur att njuta av solen :-)

/MARIKA ERIKSSON

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS