Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Marika Eriksson:
"Karaokebar i Melbourne!"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Hej igen!

Det är intensiva och lite ovanliga veckor här nere i Australien för mig! Jag har en kompis från Tyskland på besök så arbetet har varvats med lite sightseeing, det är faktiskt ganska kul att turista! Däremot är jag inte särskilt van vid det, jobbet brukar ju ta upp mesta delen av tiden. I förra veckan var vi på ett zoo med enbart australiska djur. Läckra inhägnader där man kunde gå in och klappa. Att jag gillar djur är väl ingen överraskning precis, men tycker också det är intressant att lära sig om natur och historia här. Allt är så annorlunda jämför med Skandinavien. På vägen hem passerade vi ett område med massvis av vingårdar.
Önskar jag kunde lägga upp någon bild också men…ingen gör naturen rättvisa. Helt galet vad fint det var!

Två helger i rad har det blivit inne i Melbourne med utforskande av nattliv och ja, det är verkligen mycket folk i rörelse dygnet runt. För varje gång jag åker in till staden blir jag mer och mer kär i den. Vi har skaffat oss ett litet favoritställe: En karaokebar(!) som vi brukar börja våra utekvällar med. Kanske inte fräschaste stället som finns men lättsamt och roligt.

Det var faktiskt party i söndags också för då var det travgala för vår hemmabana Victoria och stallet tog hem årets äldre passgångare hingst/valack. Chefen hade gett oss ledigt på måndagen så vi kunde ta sovmorgon på hotellet, skönt!

/Marika Eriksson

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS