Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Marika Eriksson:
"Jag har flyttat!"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Hej!

Det var ett tag sedan jag dök upp här och anledningarna är flera, en slarvig redaktör på tidningen är en :-)
Men, jag har också haft fullt upp den senaste tiden. Bland annat har jag kört två lopp med passgångare, dessvärre utan någon större framgång.

Framför allt så har jag flyttat! Nej, inte hem till Sverige…jag är kvar nere i Australien. Min nya arbetsplats är hos tränaren David Aiken som har 25 hästar i träning. Många undrar säkert varför jag bytt jobb efter knappt fyra månader? Jo, jag kan förstå att det känns kort men när jag åkte ned hit så lovade jag mig själv att ha roligt och bara göra saker som jag själv vill göra.

Jag är annars väldigt duktig på att göra andra till lags och tänka för lite på mig själv. Jobbet hos Matthew trivdes jag bra med, men vid sidan av var det inte mycket till liv. När det här jobberbjudandet dök upp så kändes det som en bra möjlighet. Jag bor lite mer centralt nu och framför allt så är Kima Frenning en av mina arbetskollegor.

Ni har säkert läst om Kima, en av området Victorias bästa yngre kuskar som flyttade från Sverige till Australien för ett gäng år sedan. Hon har blivit en av mina bästa kompisar här nere och det känns som att vi kommer att ha många roliga dagar tillsammans.

Vi hörs!

/MARIKA ERIKSSON

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS