Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Svensson:
"Det är väl klart vi ska satsa på det vi gör bäst?"

Publicerad:

Detta är en kommenterande text. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden har länge varit "alla travvänners speciella tidning" och det senaste året belönats med ­prestigefyllda priser som ”Årets digitala ­tidskrift” av Sveriges Tidskrifter. Nu planerar ­vi en mångmiljonsatsning på fördjupad journalistik och spelinformation samt förbättrade produkter. Med start den 3 oktober börjar Travronden att producera ­en ny form av redaktionellt innehåll till en extra tjock tidning med tjockare och mer exklusivt omslag varje onsdag – och släpper samtidigt en helt ny spelsajt med ­information, uppdateringar och statistik som du inte får någon ­annanstans. Välkomna till en offensiv satsning för dig som älskar trav!

Här läser du mer om satsning 1: Nya Travronden och Travronden Helg.
Här läser du med om satsning 2: Travronden Spel.
Här läser du vad jag skriver om satsningarna: Därför gör vi detta nu

I tisdags chattade jag och vår tipschef, Gustaf Björck, med nyfikna läsare och fick en hel del frågor om våra nya planer.

Du kan läsa frågorna och svaren i sin helhet här.

Tack för det och välkommen att hänga med oss även framåt.

ANNONS


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS